2014 Ağustos Ayı Hutbe -

IP: 54.204.90.135
,
Bugün: Eyl 19, 2014

Diyanet İşleri Başkanlığının Vaaz ve İrşad programı çerçevesinde, İl Müftülüğümüz tarafından oluşturulan Rize il ve ilçelerinde görevli vaiz ve vaizeler, İrşat ekibinin rotası bu gün Pazar’daki vatandaşlarımızla buluştu.

Rize İl Müftülüğü 2012 Yılı 4. Dönem Vaaz ve İrşad Programı 15.11.2012 Perşembe günü İlçemiz Pazar’ da gerçekleştirildi. İlçemiz Müftüsü Vedat BAŞSAN, “Rize İl Müftülüğü tarafından hazırlanan İl Özel Vaaz İrşad Programı gereğince, İlçemizdeki merkez-Mahalle ve köy camilerinde vaiz ve vaizeler tarafından yüz yüze vaaz ve irşat hizmeti sunulduğunu söyledi” BAŞSAN açıklamasında şunları kaydetti: “İl Özel Vaaz ve İrşat ekibimiz, İl Müftülüğü’nce düzenlenen 2012 Yılı İl Özel Vaaz ve İrşat 4. Dönem Programı’na uygun olarak belirtilen yer ve camilerde görev yaparak, İlçemiz Merkez-Mahalle ve köy Camilerinde öğle namazlarından önce cami cemaatine Hicri Yılbaşı ve Muharrem Ayının fazileti ile ilgili vaazı nasihatte bulunulmuş, namaz sonrası gelen sorulara da cevaplar verilmiştir. Bu tür vaaz ve irşat programlarının farklı, güzel ve faydalı bir sohbet programlaryla ifa edilmiş olup, gençlerin ve bayanların bu gibi programlara camilerde iştirak etmeleri irşada farklı bir boyut kazandırmıştır” dedi.

Misafir hocalarımıza ilçemize teşriflerinden dolayı İlçemiz adına teşekkür eder, görevlerinde başarı ve muvaffakiyetler dileriz

HABER İsmail AKDEMİRCİ

Yorum ekle

Diyanetten Namaz vakitleri Uygulaması

Diyanet İşleri Başkanlığı Bilgi Yönetim ve İletişim Daire Başkanlığı'nca hazırlanan “namaz vakitleri uygulaması” ile mobil cihazlarla dünyanın her yerinden ezan vakitleri ve kıble öğrenilebilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2014 Sınav Tak…

Diyanet İşleri Başkanlığı 2014 Sınav Takvimi

Diyanet İşleri Başkanlığı 2014 yılında yapmayı planladığı sınavları açıkladı.

Kur’an portalı yayında

“Kur’an-ı Kerim Portalı”, http://kuran.diyanet.gov.tr adresinde kullanıma açıldı.

Mersin, Temizlik, Sirketleri, Firmalari, Pinar, Sirketi